NJSZT-WFSZ
Támogatók
Kecskeméti Főiskola Weblabor
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

FŐOLDAL

Hírlevél

Amennyiben szeretne minél hamarabb értesülni rendezvényeinkkel kapcsolatos információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre.



A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya a Kecskeméti Főiskola GAMF Karának támogatásával 2005. szeptember 24-én a Magyarországi PHP Roadshow keretében konferenciát tart. A rendezvény lehetőséget ad a szakmai információk begyűjtésére éppúgy, mint személyes találkozásokra, szakmai kapcsolatok kiépítésére.

Helyszín
Kecskeméti Főiskola GAMF Kar,
Kecskemét, Izsáki út 10.
Informatika Intézet, IV/315-ös előadóterem
Időpont
2005. szeptember 24., szombat

PHP Roadshow

Az Első Magyarországi PHP Konferencia után merült fel a szervezőkben a PHP Roadshow ötlete. A rendezvénysorozat célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a PHP nyelvet és a hozzá kapcsolódó technológiákat, valamint kialakítsa és erősítse a helyi közösségeket. További cél volt, hogy a konferenciáról már jól ismert előadók a helyi szakemberekkel karöltve tartsanak előadásokat.

Korábbi rendezvények

2003 óta évente megrendezzük a Magyarországi PHP Konferencia sorozat eseményeit, 2004-től kezdve pedig az ország több pontján is rendeztünk PHP RoadShow állomásokat. A korábbi események archívuma, az előadások fóliáival, letölthető programfüzetekkel, fotókkal webhelyünkön megtalálható.