NJSZT-WFSZ
Támogatók
Kecskeméti Főiskola Weblabor
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

FŐOLDAL

Hírlevél

Amennyiben szeretne minél hamarabb értesülni rendezvényeinkkel kapcsolatos információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre.A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya a Kecskeméti Főiskola GAMF Karának támogatásával 2005. szeptember 24-én a Magyarországi PHP Roadshow keretében konferenciát tart. A rendezvény lehetőséget ad a szakmai információk begyűjtésére éppúgy, mint személyes találkozásokra, szakmai kapcsolatok kiépítésére.

Helyszín
Kecskeméti Főiskola GAMF Kar,
Kecskemét, Izsáki út 10.
Informatika Intézet, IV/315-ös előadóterem
Időpont
2005. szeptember 24., szombat

PHP Roadshow

Az Első Magyarországi PHP Konferencia után merült fel a szervezőkben a PHP Roadshow ötlete. A rendezvénysorozat célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a PHP nyelvet és a hozzá kapcsolódó technológiákat, valamint kialakítsa és erősítse a helyi közösségeket. További cél volt, hogy a konferenciáról már jól ismert előadók a helyi szakemberekkel karöltve tartsanak előadásokat.

Korábbi rendezvények

2003 óta évente megrendezzük a Magyarországi PHP Konferencia sorozat eseményeit, 2004-től kezdve pedig az ország több pontján is rendeztünk PHP RoadShow állomásokat. A korábbi események archívuma, az előadások fóliáival, letölthető programfüzetekkel, fotókkal webhelyünkön megtalálható.