NJSZT-WFSZ
Média támogató
Fixrádió
Kiemelt támogatók
Dunaújvárosi Főiskola forMedia Kerpely Antal Computer Szakkollégium NIIF Adatpark Unitel Team Smaragdvölgy pihenőpark, Rudabányácska Zempléni Turisztikai Kalauz
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

FŐOLDAL

Hírlevél

Amennyiben szeretne minél hamarabb értesülni rendezvényeinkkel kapcsolatos információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre.



A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya a Dunaújvárosi Főiskola kiemelkedő támogatásával 2005. május 21-én a Magyarországi PHP Roadshow keretében konferenciát tartott. A rendezvény lehetőséget adott a szakmai információk begyűjtésére éppúgy, mint személyes találkozásokra, szakmai kapcsolatok kiépítésére.

A teljes konferenciát először lehetett nyomon követni hálózaton keresztül is az NIIF Iroda munkatársainak jóvoltából. A közvetítés felvétele a NIIF Video On Demand oldalai között elérhető.

A konferencia hanganyaga élőben is meghallgatható volt a Fikszrádió jóvoltából.

Helyszín
Dunaújvárosi Főiskola, Dunaújváros, Táncsics M. u. 1/a
Időpont
2005. május 21., szombat

PHP Roadshow

Az Első Magyarországi PHP Konferencia után merült fel a szervezőkben a PHP Roadshow ötlete. A rendezvénysorozat célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a PHP nyelvet, valamint kialakítsa és erősítse a helyi közösségeket. További cél volt, hogy a konferenciáról már jól ismert előadók a helyi szakemberekkel karöltve tartsanak előadásokat.

Korábbi rendezvények

2003 óta évente megrendezzük a Magyarországi PHP Konferencia sorozat eseményeit, 2004-től kezdve pedig az ország több pontján is rendeztünk PHP RoadShow állomásokat. A korábbi események archívuma, az előadások fóliáival, letölthető programfüzetekkel, fotókkal webhelyünkön megtalálható.