Kiemelt támogatók
Interware Berta és Társa Bt. Eötvös József Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Pentaschool Oktatási Központ Smaragdwölgy horgászpanzió, Rudabányácska Tiszaújváros Önkormányzata
LevitatorMedia phpHOST
Jó volt, szép volt.

FŐOLDAL

Hírlevél

Amennyiben szeretne minél hamarabb értesülni rendezvényeinkkel kapcsolatos információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre.



A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya 2004. augusztus 21-én a Magyarországi PHP Roadshow keretében konferenciát tartott. A rendezvény lehetőséget adott a szakmai információk begyűjtésére éppúgy, mint személyes találkozásokra, szakmai kapcsolatok kiépítésére.

Helyszín
Eötvös József Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, Tiszaújváros, Munkácsy M. út 13.
Időpont
2004. augusztus 21., szombat

Képek, beszámolók, fóliák

A Weblabor oldalain jelent meg Bártházi András beszámolója a RoadShow-ról. A rendezvényt követően az előadások fóliáit igyekszünk megjelentetni a program oldalon. A helyszínen készült képek már elérhetőek a konferencia galériájában.

PHP Roadshow

Az Első Magyarországi PHP Konferencia után merült fel a szervezőkben a PHP Roadshow ötlete. A rendezvénysorozat célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a PHP nyelvet, valamint kialakítsa és erősítse a helyi közösségeket. További cél volt, hogy a konferenciáról már jól ismert előadók a helyi szakemberekkel karöltve tartsanak előadásokat. Az első ilyen rendezvény Duanújvárosban nagy sikerrel zajlott.

Az Első és Második Magyarországi PHP Konferencia

2003-ban szerveztük az Első Magyarországi PHP Konferenciát, melyet egy évvel később a második követett. Ezen rendezvények sikerét igyekszünk az ország más részein is tovább vinni. A 2003-as, illetve a 2004-es konferenciák oldalai archívumként továbbra is elérhetőek.