Kiemelt támogatók
Interware Unitel Team McDonald\'s Smaragdwölgy horgászpanzió, Rudabányácska Dunaújvárosi Főiskola
LevitatorMedia phpHOST
Jó volt, szép volt.

FŐOLDAL

Hírlevél

Amennyiben szeretne minél hamarabb értesülni rendezvényeinkkel kapcsolatos információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre.A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya a Dunaújvárosi Főiskola kiemelkedő támogatásával 2004. május 29-én a Magyarországi PHP Roadshow keretében konferenciát tartott. A rendezvény lehetőséget adott a szakmai információk begyűjtésére éppúgy, mint személyes találkozásokra, szakmai kapcsolatok kiépítésére.

Helyszín
Dunaújvárosi Főiskola, Dunaújváros, Táncsics M. u. 1/a
Időpont
2004. május 29., szombat

Képek, beszámolók, fóliák

Kiss András és Bártházi András rendevényünkön készült képei elérhetőek a konferencia galériájában. A Weblabor oldalain jelent meg Bártházi András és Hojtsy Gábor egy-egy beszámolója a RoadShow-ról. A rendezvényt követően az előadások fóliáit igyekszünk megjelentetni a program oldalon.

PHP Roadshow

Az Első Magyarországi PHP Konferencia után merült fel a szervezőkben a PHP Roadshow ötlete. A rendezvénysorozat célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a PHP nyelvet, valamint kialakítsa és erősítse a helyi közösségeket. További cél volt, hogy a konferenciáról már jól ismert előadók a helyi szakemberekkel karöltve tartsanak előadásokat.

Az Első és Második Magyarországi PHP Konferencia

2003-ban szerveztük az Első Magyarországi PHP Konferenciát, melyet egy évvel később a második követett. Ezen rendezvények sikerét szeretnénk az ország más részein is tovább vinni. A 2003-as, illetve a 2004-es konferenciák oldalai archívumként továbbra is elérhetőek.