NJSZT-WFSZ
Kiemelt támogatók
Axelero Adatpark Craftcore G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu LAAZ Szolgáltató Betéti Társaság International PHP Magazine Trans-Europe Kft. Weblabor WEB-SERVER
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

PROGRAM időrendi tematikus

Az alábbiakban a lezajlott konferencia programja olvasható. A magyar előadásokat, a gyakorlatias bemutatókat, a beszélgetést és az angol előadásokat különböző színekkel jelöltük. A sarkokban található csillagok jelzik azokat az előadásokat és bemutatókat, melyekhez elérhetőek már a fóliák is. A többi programponthoz folyamatosan jelentetjük meg a letölthető prezentációkat, amint megérkeznek hozzánk.


Amikor a 0.0 nem 0 – avagy az SQLite-ról

Míg a PHP 4 a MySQL-t tartalmazta alapértelmezés szerint, a PHP 5 az SQLite-ot. Az előadásban megismerhetjük, hogy pontosan mi is ez, s hogy a szabványos (ANSI) SQL-nek mekkora részét valósítja meg. Természetesen tárgyaljuk a PHP-vel való használatát, nemcsak önmagában, hanem a PHP 4-ben megszokott MySQL-lel is összevetve. Végül néhány biztonsági tippet hallhatnak majd az érdeklődők.

Az előadás fóliái OpenOffice.org Impress és PDF formátumban elérhetőek.

Négyesi Károly

Négyesi Károly fotója A Chip Magazin szakújságírója, szerkesztője 1993 és 2001 között, majd szabadúszó PHP programozó és az Arcanian Consulting keresőmarketing szakértője. A Négyesi Bt. tulajdonosa. 2004. május 29. óta a Drupal szenvedélyes híve, fejlesztője.


Adatbázisok

Általános webfejlesztés

Biztonság

Fejlesztés PHP-vel

Kódkönyvtárak, keretrendszerek

Módszertanok

Tartalomkezelés