NJSZT-WFSZ
Kiemelt támogatók
Axelero Adatpark Craftcore G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu LAAZ Szolgáltató Betéti Társaság International PHP Magazine Trans-Europe Kft. Weblabor WEB-SERVER
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

PROGRAM időrendi tematikus

Az alábbiakban a lezajlott konferencia programja olvasható. A magyar előadásokat, a gyakorlatias bemutatókat, a beszélgetést és az angol előadásokat különböző színekkel jelöltük. A sarkokban található csillagok jelzik azokat az előadásokat és bemutatókat, melyekhez elérhetőek már a fóliák is. A többi programponthoz folyamatosan jelentetjük meg a letölthető prezentációkat, amint megérkeznek hozzánk.


Példák PEAR osztályok használatára

Lukas Smith teljes projektről szóló ismertetőjét követően ezen az előadáson konkrét példák kerülnek bemutatásra az egyes csomagok használatát illetően. Az előadás célja a rendelkezésre álló időben minél több PEAR csomag bemutatása a jelenlévőknek, hogy képet kapjanak a projekt sokszínűségéről, és ötleteket arra, hogy miként hasznosíthatják a raktárban található kódot saját projektjeikben. Egyúttal kérdéseiket is feltehetik, amelyekre jó eséllyel a helyszínen választ kapnak.

Az előadás fóliái OpenOffice.org Impress és PDF formátumban elérhetőek.

Mocsnik Norbert

Mocsnik Norbert fotója Tíz éve fejleszt, öt éve PHP nyelven. Az utóbbi évben nagyvállalati rendszerek és összetett webes portálok szakértőjévé vált. Nagy lelkesedéssel figyeli a nemzetközi közösség nyílt forrású fejlesztéseit, két éve fejlesztője a PEAR, hat hónapja a WACT projektnek. A hibajelentéseken és folt-készítéseken, levelezőlistán keresztüli támogatáson kívül a PEAR kézikönyv egyetlen magyar fordítója. Bővebb információ saját weboldalán.


Adatbázisok

Általános webfejlesztés

Biztonság

Fejlesztés PHP-vel

Kódkönyvtárak, keretrendszerek

Módszertanok

Tartalomkezelés