NJSZT-WFSZ
Kiemelt támogatók
Axelero Adatpark Craftcore G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu LAAZ Szolgáltató Betéti Társaság International PHP Magazine Trans-Europe Kft. Weblabor WEB-SERVER
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

PROGRAM időrendi tematikus

Az alábbiakban a lezajlott konferencia programja olvasható. A magyar előadásokat, a gyakorlatias bemutatókat, a beszélgetést és az angol előadásokat különböző színekkel jelöltük. A sarkokban található csillagok jelzik azokat az előadásokat és bemutatókat, melyekhez elérhetőek már a fóliák is. A többi programponthoz folyamatosan jelentetjük meg a letölthető prezentációkat, amint megérkeznek hozzánk.


Objektum-relációs leképezés PHP-ben

Az objektumrelációs leképezések (object relational mapping) használatával az adatbázis lekérdezések, frissítések jelentősen egyszerűsíthetőek, objektum-orientált elvek mentén végezhetőek. A gyakorlati bemutató során meglévő PHP 5 alapú eszközöket használunk leképezések létrehozására. Többek között új adatbázis táblát fogunk meghatározni egyszerű osztálydefinícióval, és új sort hozunk létre a táblában csupán egy objektum létrehozásával.

Az előadás fóliái S5 formátumban, a bemutatók Flashbe kódolt videóival, 16MB méretben elérhetőek.

Nováki Szilárd

Nováki Szilárd fotója Nyolc éve foglalkozik programozással, négy éve használja a PHP nyelvet webalkalmazások és kisebb asztali alkalmazások megvalósítására. Az objektum-orientált és eseményvezérelt web fejlesztési környezetek híve, melyek használatával számos web alapú ügyviteli alkalmazás megvalósításában vett részt.


Adatbázisok

Általános webfejlesztés

Biztonság

Fejlesztés PHP-vel

Kódkönyvtárak, keretrendszerek

Módszertanok

Tartalomkezelés