NJSZT-WFSZ
Kiemelt támogatók
Axelero Adatpark Craftcore G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu LAAZ Szolgáltató Betéti Társaság International PHP Magazine Trans-Europe Kft. Weblabor WEB-SERVER
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

PROGRAM időrendi tematikus

Az alábbiakban a lezajlott konferencia programja olvasható. A magyar előadásokat, a gyakorlatias bemutatókat, a beszélgetést és az angol előadásokat különböző színekkel jelöltük. A sarkokban található csillagok jelzik azokat az előadásokat és bemutatókat, melyekhez elérhetőek már a fóliák is. A többi programponthoz folyamatosan jelentetjük meg a letölthető prezentációkat, amint megérkeznek hozzánk.


DB_NestedSet, avagy többszintű tartalomkezelés hatékonyan

Nagyon sok esetben nem elegendő, hogy csupán egy szinten helyezkedjenek el a különböző tartalomtípusok, szükség lehet alá- és fölérendeltség, másnéven szülő-gyermek kapcsolatok kialakítására, amelyhez nagyon kényelmes segítséget nyújt a DB_NestedSet PEAR csomag. Az előadásban bemutatásra kerül egy élő példán keresztül, hogy miképpen használhatjuk ki a csomag lehetőségeit.

Az előadás fóliái OpenOffice.org Impress, Macromedia Flash és PDF formátumban elérhetőek.

Török Gábor

Török Gábor fotója Műszaki informatikus hallgató. Programozással, beleértve a PHP-t is, öt éve foglalkozik. Több oktatási központban is megfordult oktatóként, jelenleg szabadúszóként dolgozik. Lelkes rajongója a nyílt forrású megoldásoknak.


Adatbázisok

Általános webfejlesztés

Biztonság

Fejlesztés PHP-vel

Kódkönyvtárak, keretrendszerek

Módszertanok

Tartalomkezelés