NJSZT-WFSZ
Kiemelt támogatók
Axelero Adatpark Craftcore G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu LAAZ Szolgáltató Betéti Társaság International PHP Magazine Trans-Europe Kft. Weblabor WEB-SERVER
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

PROGRAM időrendi tematikus

Az alábbiakban a lezajlott konferencia programja olvasható. A magyar előadásokat, a gyakorlatias bemutatókat, a beszélgetést és az angol előadásokat különböző színekkel jelöltük. A sarkokban található csillagok jelzik azokat az előadásokat és bemutatókat, melyekhez elérhetőek már a fóliák is. A többi programponthoz folyamatosan jelentetjük meg a letölthető prezentációkat, amint megérkeznek hozzánk.


Flash és PHP? De még mennyire!

A teljes webhelyek Flash alapú elkészítésének háttérbe szorulásával egyre jobban terjed a Flash okos használata, hiszen ezzel igen látványos, interaktív elemeket varázsolhatunk weboldalunkra. Az előadáson többek közt szó lesz arról, hogy miként hozhatunk létre dinamikusan ilyen mozikat PHP-n keresztül, valamint hogy miként is valósul meg a Flash és a PHP közötti értékátadás, kommunikáció.

A gyakorlati bemutató fóliái Microsoft PowerPoint, OpenOffice.org Impress, PDF és S5 formátumban elérhetőek. Az előadás során bemutatott példák fájljai is letöltetőek.

Kiss-Tóth Marcell

Kiss-Tóth Marcell fotója A tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium informatika tagozatos tanulója. Szabadidejében ismerkedett meg a PHP-vel, mint egy hatékony fejlesztőeszközzel. A Tiszaújvárosban rendezett második PHP RoadShow főszervezője. Személyes weboldala a kiss-toth.hu címen érhető el.


Adatbázisok

Általános webfejlesztés

Biztonság

Fejlesztés PHP-vel

Kódkönyvtárak, keretrendszerek

Módszertanok

Tartalomkezelés