NJSZT-WFSZ
Kiemelt támogatók
Axelero Adatpark Craftcore G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu LAAZ Szolgáltató Betéti Társaság International PHP Magazine Trans-Europe Kft. Weblabor WEB-SERVER
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

PROGRAM időrendi tematikus

Az alábbiakban a lezajlott konferencia programja olvasható. A magyar előadásokat, a gyakorlatias bemutatókat, a beszélgetést és az angol előadásokat különböző színekkel jelöltük. A sarkokban található csillagok jelzik azokat az előadásokat és bemutatókat, melyekhez elérhetőek már a fóliák is. A többi programponthoz folyamatosan jelentetjük meg a letölthető prezentációkat, amint megérkeznek hozzánk.


Diszkrét JavaScript

A Javascript ma minden bizonnyal reneszánszát éli, kezd felnőni a feladataihoz. Köszönhető ez a hozzáférhetőségre egyre nagyobb figyelmet helyező fejlesztőknek, talán a CSS-nek, s minden bizonnyal annak, hogy az elterjedtebb böngészőkben már jól használható DOM támogatás található. A gyakorlatra koncentráló előadásban a diszkrét Javascript témakörét fogjuk körüljárni, azaz megnézzük, hogyan lehet éretten használni ezt a technológiát.

A gyakorlati bemutató fóliái S5 formátumban elérhetőek.

Bártházi András

Bártházi András fotója A Wish Internet Consulting ügyvezető igazgatója, a Weblabor egyik főszerkesztője. Cégének vezetőjeként ars poeticája, hogy mindig a legfrissebb technológiák segítségével, az ügyfelek igényeit messzemenőkig kielégítő megoldásokat nyújtsanak, a lehetőségek szerint alternatívákat kínálva. Cégének élén számos portál, webalkalmazás létrehozásában részt vett, legutóbbi munkái közé a Magyarország.hu kormányzati portál CSS és XHTML alapokon történő megújítása tartozik. Cége hosztolja a Weblabor.hu, Drupal.hu és Firefox.hu oldalakat, kapcsolódó levelezőlistákat. A konferencia egyik szervezője.


Adatbázisok

Általános webfejlesztés

Biztonság

Fejlesztés PHP-vel

Kódkönyvtárak, keretrendszerek

Módszertanok

Tartalomkezelés