NJSZT-WFSZ
Kiemelt támogatók
Axelero Adatpark Craftcore G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu LAAZ Szolgáltató Betéti Társaság International PHP Magazine Trans-Europe Kft. Weblabor WEB-SERVER
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

PROGRAM időrendi tematikus

Az alábbiakban a lezajlott konferencia programja olvasható. A magyar előadásokat, a gyakorlatias bemutatókat, a beszélgetést és az angol előadásokat különböző színekkel jelöltük. A sarkokban található csillagok jelzik azokat az előadásokat és bemutatókat, melyekhez elérhetőek már a fóliák is. A többi programponthoz folyamatosan jelentetjük meg a letölthető prezentációkat, amint megérkeznek hozzánk.


A CSS ereje

A CSS segítségével weblapok megjelenését befolyásolhatjuk. A technológia rövid bemutatása után a gyakorlatra koncentráló előadás keretében megismerkedünk azokkal a célokkal, lehetőségekkel, módszerekkel, melyek segítségével hatékonyan alakíthatjuk ki egy oldal megjelenítését. A bemutatott példák az XHTML és a CSS kapcsolatát, és a szemantikát szem előtt tartó gondolkodásmódot is szemléltetni fogják.

A gyakorlati bemutató fóliái S5 formátumban elérhetőek.

Bártházi András

Bártházi András fotója A Wish Internet Consulting ügyvezető igazgatója, a Weblabor egyik főszerkesztője. Cégének vezetőjeként ars poeticája, hogy mindig a legfrissebb technológiák segítségével, az ügyfelek igényeit messzemenőkig kielégítő megoldásokat nyújtsanak, a lehetőségek szerint alternatívákat kínálva. Cégének élén számos portál, webalkalmazás létrehozásában részt vett, legutóbbi munkái közé a Magyarország.hu kormányzati portál CSS és XHTML alapokon történő megújítása tartozik. Cége hosztolja a Weblabor.hu, Drupal.hu és Firefox.hu oldalakat, kapcsolódó levelezőlistákat. A konferencia egyik szervezője.


Adatbázisok

Általános webfejlesztés

Biztonság

Fejlesztés PHP-vel

Kódkönyvtárak, keretrendszerek

Módszertanok

Tartalomkezelés