NJSZT-WFSZ
Kiemelt támogatók
Axelero Adatpark Craftcore G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu LAAZ Szolgáltató Betéti Társaság International PHP Magazine Trans-Europe Kft. Weblabor WEB-SERVER
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

PROGRAM időrendi tematikus

Az alábbiakban a lezajlott konferencia programja olvasható. A magyar előadásokat, a gyakorlatias bemutatókat, a beszélgetést és az angol előadásokat különböző színekkel jelöltük. A sarkokban található csillagok jelzik azokat az előadásokat és bemutatókat, melyekhez elérhetőek már a fóliák is. A többi programponthoz folyamatosan jelentetjük meg a letölthető prezentációkat, amint megérkeznek hozzánk.


AdoDB a gyakorlatban

Az AdoDB egy olyan PHP-függvénytár, amely segédletével SQL implementációtól függetlenül dolgozhatunk adatbázisokon. Szintaktikája nagyon hasonlatos az MSADO-éhoz, így könnyen portolható ASP-ben fejlesztett környezetre. Az előadásban bemutatásra kerül, miként fejleszthetünk hatékonyan az AdoDB segítségével szemben más lehetőségek alkalmazásával, az egyszerű lekérdezéseken keresztül az összetettebb tranzakciókig.

Az előadás fóliái OpenOffice.org Impress, Macromedia Flash és PDF formátumban elérhetőek. Az elhangzott étterem példa kódjai is letölthetőek.

Török Gábor

Török Gábor fotója Műszaki informatikus hallgató. Programozással, beleértve a PHP-t is, öt éve foglalkozik. Több oktatási központban is megfordult oktatóként, jelenleg szabadúszóként dolgozik. Lelkes rajongója a nyílt forrású megoldásoknak.


Adatbázisok

Általános webfejlesztés

Biztonság

Fejlesztés PHP-vel

Kódkönyvtárak, keretrendszerek

Módszertanok

Tartalomkezelés