NJSZT-WFSZ
Kiemelt támogatók
Axelero Adatpark Craftcore G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu LAAZ Szolgáltató Betéti Társaság International PHP Magazine Trans-Europe Kft. Weblabor WEB-SERVER
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

FŐOLDAL

Hírlevél

Amennyiben szeretne minél hamarabb értesülni rendezvényeinkkel kapcsolatos információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre.A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola kiemelkedő támogatásával 2005-ben megrendezte a Harmadik Magyarországi PHP Konferenciát. Az előző két év hasonló eseményei után, az igen sikeres PHP RoadShow rendezvények tapasztalatait ötvözve a szokásos szervezői csapat készült a harmadik magyar konferenciára.

Továbbra is lehetőség van a hírlevélre történő feliratkozásra, melyen a konferencia utóéletével és hasonló jövőbeli rendezvényekkel kapcsolatos információkat fogunk közölni.

Nagy Gusztáv előadása

PHP RoadShow

A RoadShow sorozat idén is folytatódik, az első rendezvény ezúttal is Dunaújvárosban lesz május 7. napján, szombaton. A roadshow webhelye később lesz elérhető.

Az előadások fóliái

Folyamatosan érkeznek meg hozzánk az előadók fóliái. A közzétett prezentációkat a program oldalon keresztül lehet elérni.

Adobe Acrobat PDF ikon A konferencia programfüzete letölthető képernyőre optimalizált PDF változatban. A képek a tömörítés miatt rosszabb minőségűek, mint a nyomtatott változatban.

A rendezvényről írták

Szeretnénk összegyűjteni azokat a sajtótermékeket, webhelyeket, blogokat, melyek beszámoltak a konferenciáról. Amennyiben bármilyen forrásról tudna, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Konferencia cdmelléklet

A helyszínen sajnos nem tudtuk lehetővé tenni a konferencia CD mellékletének megvásárlását, ám cserébe immár letölthető a lemez képmása, mely majdnem minden előadás fóliát is tartalmaz.

A CD lemez megvásárolható Németh Zoltántól

Bártházi András előadása

Fotóverseny

Hagyományaink szerint idén is megrendezzük fotóversenyünket, melynek díja egy éves PHP Magazine előfizetés, melyet a legjobb fotót vagy fotókat beküldőt díjazzuk. Aki részt szeretne venni a versenyben, az vegye fel velünk a kapcsolatot a foto *kukac* phpconf *pont* hu címen.

Visszajelzés

Köszönettel tartozunk minden résztvevőnek, aki kitöltötte és leadta a konferencia kérdőívét. Amíg a kérdőívek kiértékelése folyik, addig is arra kérünk mindenkit, hogy ha további mondanivalója is akadt azóta, vagy kevésnek bizonyult a hely a kérdőíven, akkor a Weblabor ide tartozó fórumában mondja el a véleményét, vagy tegye fel kérdését a rendezvényről.