NJSZT-WFSZ
Kiemelt támogatók
Axelero Adatpark Craftcore G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu LAAZ Szolgáltató Betéti Társaság International PHP Magazine Trans-Europe Kft. Weblabor WEB-SERVER
phpHOST Wish Internet Consulting webthiNgs LevitatorMedia
Jó volt, szép volt.

2005 5+5k PHP 5 compo kiírás barkochba galéria top10

Lejárt a contrib-ok beküldési határideje, több nevezést nem fogadunk el ezen az űrlapon keresztül; ez már csak mementóként szolgál.

Ez az év sem múlhat el programozói versenyünk, azaz a compo nélkül. A kiírás idén nem sokat változott, most is 5+5 kilobájtos pályaműveket várunk. De mivel 2005-öt írunk, és ráadásul ebben a versenyben amúgy is megszokott az 5-ös szám emlegetése, idén a PHP 5-ös változatára írt alkotások kerülhetnek versenybe.

NEVEZÉSI FELTÉTELEK

  • A beküldött pályamű felének kötelező PHP kódnak lennie, azaz a kiegészítő elemek (CSS, HTML, képek, szkriptek) csak annyi helyet foglalhatnak el, amekkora az általad írt PHP kód mérete.
  • A tiszta PHP kód legfejlebb 5120 bájt lehet, azaz mindennel együtt a maximális méret 10240 bájt.
  • PHP 5.0.3 alatt a php.ini-dist beállításokkal platformtól függetlenül futtatható; legfeljebb a beépített és önmagában működő kiterjesztéseket használja.
  • Semmilyen távoli erőforrást nem használ, azaz távoli gépen elhelyezett CSS, bármilyen egyéb szkript, HTML és PHP fájlokat.
  • Nem sért semmilyen hatályos hazai vagy nemzetközi jogszabályt sem szellemi tulajdon- és szerzői jogot.
  • Beérkezik 2005. március 1. éjfélig

NYEREMÉNY

A pontos nyereményeket később hozzuk nyilvánosságra.

BARKOCHBA

Idén sem marad el a barkochba, izzadó tenyérrel, tettre készen várjuk ravasz kérdéseitek hadát. Az idei verseny feltételei igen hasonlatosak a tavalyihoz, így érdemes a 2004-es barkochba kérdéseit is böngészni.

Pályamű beküldése

Ha kitöltötted az alábbi űrlapot, akkor kész vagy az első nevezéseddel, és máris készülhetsz a következőre vagy vársz az eredményre. A konferencián mi majd kihirdetjük a legkraftosabb contrib-kat. A kraftot idén is az eddig soha nem látott zsűri, valamint a közönség fogja dekázni.

A neved *:

Az email címed *:
Az egyetlen kapocs, amin keresztül el tudunk érni.

A pályamű címe, fantázianeve*:

A nevezés tárgya*:
Több forrás esetén, tömöríts egy fájlba mindent! max. méret 2*5kB

Megjegyzések:
(leírás, rövid magyarázat a müködtetéshez, felhasználási feltételek)

Nyilatkozat *

Az alábbi nyilatkozat megtétele (és annak megfelelő magatartás) kötelező minden versenyben indulni kívánó számára.
„Kijelentem, hogy a beadott pályamű ...

nem sért semmilyen hatályos hazai vagy nemzetközi jogszabályt, sem szellemi tulajdon- vagy szerzői jogot.

megjelenhet a magyarországi PHP Konferencia honlapján és CD mellékletén további terjesztésre, de csakis a szerző megjelölésével.”