Kiemelt támogatók
Interware Internet Szolgáltató Rt Senorg Hungary Rt. Colossal Rendezvénytechnikai Szolgáltató Kft. G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu Pentaschool Oktatási Központ International PHP Magazine Sprint Computer Kft. Weblabor

Média támogatók
Fix.TV Hobby Rádió
LevitatorMedia phpHOST
Jó volt, szép volt.

FŐOLDAL

A díszterem tele érdeklődőkkel

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola kiemelkedő támogatásával 2004-ben megrendezte a Második Magyarországi PHP Konferenciát. A rendezvény lehetőséget adott a szakmai információk begyűjtésére éppúgy, mint személyes találkozásra, az előadások mellett a közösségi találkozók is nagy érdeklődéssel zajlottak.

Továbbra is lehetőség van a hírlevélre történő feliratkozásra, melyen a konferencia utóéletével és hasonló jövőbeli rendezvényekkel kapcsolatos információkat fogunk közölni.

Hírlevél

Amennyiben szeretne minél hamarabb értesülni rendezvényeinkkel kapcsolatos információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre.



PHP RoadSHow

Rendezvényünket követően idén az ország több helyszínén is tervezünk PHP RoadShow állomásokat. Az első ilyen állomás Dunaújvárosban lesz május 29. napján, szombaton.

Fotóverseny

A tavalyi évhez hasonlóan idén is meghirdettük fotóversenyünket, melynek keretében mindenkinek lehetősége volt saját maga által készített digitális fotók beküldésére. A három legjobb fotós idén egy-egy tízezer forintos Kiskapu vásárlási utalványt nyert, sorrendben: Laczkó Zoltán, Kiss András és Konczér Tamás. A beérkezett fotók a galeria.phpconf.hu címen érhetőek el.

Adobe Acrobat PDF ikon A konferencia programfüzete letölthető képernyőre optimalizált PDF változatban. Tartalmazza a teljes füzetet a nyomtatás óta kiderült hibák javításával. A képek a tömörítés miatt rosszabb minőségűek, mint a nyomtatott változatban.

A rendezvény a sajtóban

Összegyűjtöttük azokat az általunk ismert sajtótermékeket, melyek beszámoltak a konferenciáról. Amennyiben bármilyen más forrásról tudna, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Visszajelzés

Köszönettel tartozunk minden résztvevőnek, aki kitöltötte és leadta a konferencia kérdőívét. Amíg a kérdőívek kiértékelése folyik, addig is arra kérünk mindenkit, hogy ha más mondanivalója is akadt azóta, vagy kevésnek bizonyult a hely a kérdőíven, akkor a Weblabor ide tartozó fórumában mondja el a véleményét, vagy tegye fel kérdését a rendezvényről.

Totó

Idei trükkös kérdéseink tét nélküli online változata is elérhető, mely lehetőséget ad arra, hogy minden érdeklődő kipróbálja magát, illetve ellenőrizze, hogy mely kérdésekre adott helytelen választ. Kellemes időtöltést kívánunk hozzá!