Kiemelt támogatók
Interware Internet Szolgáltató Rt Senorg Hungary Rt. Colossal Rendezvénytechnikai Szolgáltató Kft. G'Roby Élelmiszerdiszkont-hálózat Kiskapu Pentaschool Oktatási Központ International PHP Magazine Sprint Computer Kft. Weblabor

Média támogatók
Fix.TV Hobby Rádió
LevitatorMedia phpHOST
Jó volt, szép volt.

HELYSZÍN

Helyszínünk ezen a térképen pontosan azonosítható. A különböző járművekkel érkezőknek az alábbi tanácsokat tudjuk adni:

Repülővel érkezőknek:
Legpraktikusabb a MALÉV "airport minibusz" szolgáltatását igénybe venni.
Vonattal érkezőknek:
Keleti pályaudvartól:
A Bosnyák tér felé közlekedő fekete 7-es busszal a Cházár András utcai megállóig (második megálló).
Nyugati pályaudvartól:
A Petőfi híd felé közlekedő 4-es vagy 6-os villamossal a Blaha Lujza térig, majd a Bosnyák tér felé közlekedő fekete 7-es busszal a Cházár András utcai megállóig (negyedik megálló).
Déli pályaudvartól:
Metróval a Keleti pályaudvarig (csak egy irányba lehet elindulni a metróval), majd a Bosnyák tér felé közlekedő fekete 7-es busszal a Cházár András utcai megállóig (második megálló).
Busszal érkezőknek:
Árpád híd autóbusz-állomástól:
A Lágymányosi híd felé közlekedő 1-es villamossal a Thököly útig, majd a Bornemissza tér felé közlekedő 7-es busszal a Cházár András utcai megállóig (második megálló).
Etele tér autóbusz-állomástól:
Az innen induló gyors 7-es busszal a Keleti pályaudvarig, majd onnan az ugyanabból a megállóból induló 7-es busszal a Cházár András utcai megállóig (második megálló).
Népliget autóbusz-állomástól:
A Bécsi út felé közlekedő 1-es villamossal a Thököly útig, majd a Bornemissza tér felé közlekedő 7-es busszal a Cházár András utcai megállóig (második megálló).
Stadion autóbusz-pályaudvartól:
A Népliget autóbusz-állomásnál részletezett útvonal itt is választható. Alternatívaként a Déli pályaudvar felé közlekedő 2-es metróval is meg lehet közelíteni a Keleti Pályaudvart, majd onnan a fentiek szerint már ismert az út.
Széna tér autóbusz-állomás:
A közeli Moszkva térről az Örs vezér tér felé közlekedő 2-es metróval érdemes megközelíteni a Keleti Pályaudvart, onnan pedig a fentiek szerint már ismert az út.
BKV járműveivel érkezőknek:
7-es és 30-as busz, 79-es és 75-ös trolibusz.
Autóval érkezőknek:
A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy autóikkal a Felvonulási Téren parkoljanak. A helyszínt a térről indulva a Dózsa György úton tudják megközelíteni. A környező utcákban információink szerint díjtalan parkolási lehetőség van, de ez eléggé korlátozott. Részletesebb helyszíni információhoz tekintse meg a térképet.

A helyszín és a fekete 7-es busz megállója

Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola homlokzata A fekete 7-es busz Cházár András utcai megállója