Jó volt, szép volt.
Kiemelt támogatók
BIG FISH
Pentaschool
WISH
Macasoft
G'Roby
23vnet
Kiskapu
 

  Szponzor: PHP Magazine

PHP Magazine A Software & Support Verlag szervezte az elmúlt években a nemzetközi PHP konferenciákat Európában. Tavaly piacra lépett a német nyelvű PHP Magazinnal, és ennek gyorsan terjedő hírére felfokozott érdeklődés mutatkozott egy angol nyelvű kiadvány iránt is. A Software & Support Verlag hamar válaszolt erre az igényre: hat hónap előkészület után, 2003 januárjában kiadta az első angol nyelvű PHP Magazine-t.

A magazin felelős szerkesztői Derick Rethans a PHP közösség közismert tagja, Activator's Choice nyertes az ActiveState Awards díjazás keretében, valamint a szintén közismert Jan Lehnardt.

A magazin "Enterprise" rovata bemutatja a PHP-re és más nyílt forráskódú technológiákra épült cégek belső életét. A "Start-Up" rovat olyan problémákkal foglalkozik, amelyekkel a kezdő fejlesztők az alapvető szkriptekről a bonyolultabb alkalmazásokra történő váltáskor találkoznak. A magazin "Tools & Tips" cím alatt aktuális PHP és nyílt forráskódú webes fejlesztő eszközöket mutat be. A "Development" rovat PHP-t, Apache szervert és kapcsolódó technológiákat használó fejlesztésekről tudósít a magas szintű alkalmazásfejlesztés területéről. "Databases" cím alatt a különböző adatbázisokkal kapcsolatos interakciókat mutatják be, beleértve az ingyenes és kereskedelmi adatbázisokat is.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!