Jó volt, szép volt.
Kiemelt támogatók
BIG FISH
Pentaschool
WISH
Macasoft
G'Roby
23vnet
Kiskapu
 

  PHP oktatási tapasztalatok
Az előadó elmondja miért pont a PHP nyelvet választotta, amikor webes alkalmazásfejlesztést kezdett tanítani. Ismerteti azokat az eszközöket, amik az oktatás során beváltak. Beszél ezek kiválasztásának szempontjairól. Bemutat egy általános óravázlatot, valamint egy lehetséges tematikát. Végezetül azokról a helyekről beszél, ahol segítséget kaphatunk, ha elakadnánk.


Az előadások eredetileg OpenOffice.org formátumban készültek. A PowerPoint és a a Flash formátumok ebből generáltak. A hangfelvételeket készítette és az online hallgatás lehetőségét biztosítja: Köves Gábor.

» Online olvasás [Macromedia Flash]
» Letöltés [OOO Impress]
» Letöltés [PowerPoint]
» Online hallgatás


Palócz István


Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola tanára. Az iskola internetes portáljának megálmodója, elkészítője és üzemeltetője. Több INFO SAVARIA konferencián "PHP nyelv (PHP elméleti alapok és gyakorlati alkalmazásai)", "Modulsite, avagy Iskolai portál egyszerűen", "PHP + MySql, adatkezelés egyszerűen" című előadásaival népszerűsítette a PHP nyelvet. A phpinfo hírportálon "Használjunk template-et" és "Linktár" címen jelent meg cikke. Az Első Magyar PHP Konferencia elindítója.
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!